top of page
Search
  • Writer's pictureSoma Fest

Authentic Movement

Updated: Jun 25, 2019

Autenticni pokret je kretanje u meditativnoj svesti, zatvorenih očiju, u grupi ljudi. Prilika da postanete prisutni, i svesni fizičkih i čulnih iskustava.

U ovoj praksi postajemo svesni sebe. Dozvoljavamo onom što nema oblik da dobije formu. Onom što je bilo nesvesno da postane svesno. Dozvoljavamo sebi da pratimo spontane unutrašnje impulse i da se pokrenemo ili da budemo mirni, da pustimo zvuk ili ćutimo.

Učesnici su pozvani da zatvore oči i dozvole sebi da budu pokrenuti, bez muzike ili uputstava. Oni su „oni koji se kreću“. Postoji facilitator koji gleda one koji se kreću, i njene oči su otvorene. Ona je svedok.

Svedok stvara prostor otvorenosti i ne prosuđuje.


Mi čeznemo da budemo viđeni onakvi kakvi jesmo u svakom trenutku. Mi se (često) bojimo da budemo viđeni ko smo u svakom trenutku.

Pozivam vas na pokret: vidite sebe kroz direktno iskustvo, i budite viđeni.


I postavite sebi i ova pitanja:

Šta je to što vas pomera? Ko je taj što je pokrenut?


Trosatno uronjavanje u praksu Autentičnog pokreta je prostrana je prilika da istražite sebe u pokretu. U grupi počinjemo da razumemo naše obrasce kretanja u odnosu na druge. Ono što se otkriva na parteru za za pokret je odraz naših života. Otkrivamo se sami sebi.


Radionicu vodi ĐINA ORA JOLI



Gina Ora Yoli

Ezotericno, sveto i zenstveno, sudbonosno, bozanstveno- tako je biti u Djininom prisustvu. Ptica u kosi, vukovi i psi, jaguari i druge zivotinje koje zive u ovoj vibraciji medju humanim polubozanstvima i boginjama, pokazuju nam primalnu potrebu, praiskonsku hitnost i pozivaju na akciju, uz poklic da se vratimo Prirodi i rezoniramo u njenoj frekvenciji koja vibrira kroz sve nas! Rebra koja grle grudi i stite od rusevina sveta sa njom se otvaraju u zasticen beskonacni prostor gde smo zvezde a u njegovom centru Srce je Sunce. Magicna Djina jasno vidi i probija u svet spirita i beskonacnog univerzuma smestenog u svom mraku. Odvajajuci njegove energije ona stvara kapacitete za radost kao niko ko je tu bio pre i posle nje. Oni koji imaju dovoljno srece da je upoznaju i koji su dovoljno otvoreni ka Djininom duhu, kazu da im je zauvek promenila zivot!




19 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page