©2019 by Somafest. Proudly created with Wix.com

 
Search
  • Soma Fest

Authentic Movement

Updated: Jun 25, 2019

Autenticni pokret je kretanje u meditativnoj svesti, zatvorenih očiju, u grupi ljudi. Prilika da postanete prisutni, i svesni fizičkih i čulnih iskustava.

U ovoj praksi postajemo svesni sebe. Dozvoljavamo onom što nema oblik da dobije formu. Onom što je bilo nesvesno da postane svesno. Dozvoljavamo sebi da pratimo spontane unutrašnje impulse i da se pokrenemo ili da budemo mirni, da pustimo zvuk ili ćutimo.

Učesnici su pozvani da zatvore oči i dozvole sebi da budu pokrenuti, bez muzike ili uputstava. Oni su „oni koji se kreću“. Postoji facilitator koji gleda one koji se kreću, i njene oči su otvorene. Ona je svedok.

Svedok stvara prostor otvorenosti i ne prosuđuje.


Mi čeznemo da budemo viđeni onakvi kakvi jesmo u svakom trenutku. Mi se (često) bojimo da budemo viđeni ko smo u svakom trenutku.

Pozivam vas na pokret: vidite sebe kroz direktno iskustvo, i budite viđeni.


I postavite sebi i ova pitanja:

Šta je to što vas pomera? Ko je taj što je pokrenut?


Trosatno uronjavanje u praksu Autentičnog pokreta je prostrana je prilika da istražite sebe u pokretu. U grupi počinjemo da razumemo naše obrasce kretanja u odnosu na druge. Ono što se otkriva na parteru za za pokret je odraz naših života. Otkrivamo se sami sebi.


Radionicu vodi ĐINA ORA JOLIGina Ora Yoli

Ezotericno, sveto i zenstveno, sudbonosno, bozanstveno- tako je biti u Djininom prisustvu. Ptica u kosi, vukovi i psi, jaguari i druge zivotinje koje zive u ovoj vibraciji medju humanim polubozanstvima i boginjama, pokazuju nam primalnu potrebu, praiskonsku hitnost i pozivaju na akciju, uz poklic da se vratimo Prirodi i rezoniramo u njenoj frekvenciji koja vibrira kroz sve nas! Rebra koja grle grudi i stite od rusevina sveta sa njom se otvaraju u zasticen beskonacni prostor gde smo zvezde a u njegovom centru Srce je Sunce. Magicna Djina jasno vidi i probija u svet spirita i beskonacnog univerzuma smestenog u svom mraku. Odvajajuci njegove energije ona stvara kapacitete za radost kao niko ko je tu bio pre i posle nje. Oni koji imaju dovoljno srece da je upoznaju i koji su dovoljno otvoreni ka Djininom duhu, kazu da im je zauvek promenila zivot!
11 views
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now